Hoe gebruik je deze website?

Mt_ignore

Welkom op de website van Ryo Dojo!

Het is een uitgebreide website die niet alleen voor het delen van informatie gebruikt wordt, maar ook voor de hele ledenadministratie en de verkoop van sportmateriaal. Een klein woordje uitleg is dan ook geen overbodige luxe.

Minimale schermresolutie

Deze site is gebouwd voor schermen met resolutie 1280x720 of beter. Als je resolutie lager is dan werkt het ook maar gaan sommige vakken wat in elkaar lopen.

Soorten Gebruikers

Iedereen mag gebruik maken van onze website! Alle informatie over onze dojo en over Kyokushin en de evenementen die in de karatewereld georganiseerd worden zijn vrij raadpleegbaar. Ook de artikelen over onze activiteiten, wedstrijden en trainingskampen mag iedereen lezen. Maar waarschijnlijk wou u iets meer, anders zou u deze pagina niet lezen:

Geregistreerde gebruikers

Dat bent u op dit moment! U hebt via facebook of gewoon rechtstreeks een account aangemaakt en u kan nu gezellig mee commentaar geven op alles wat er hier gepost staat. Voel u vrij om dat te doen binnen de grenzen van het gedegen fatsoen natuurlijk. Gebruik daarvoor de drie vakken onderaan de pagina. Bovenaan vindt u de navigatiebalk om naar de verschillende onderdelen van onze site te surfen, links staat de ledenadministratie en rechts de evenementen die binnenkort plaatsvinden.

Wil je iets meer? Kijk dan bij "ledenadministratie" hoe je lid kan worden. 

Leden

Via de link "Lid worden" heb je drie mogelijkheden: steunend lid, sponsor en karateka. Zodra je voor één van deze drie abonnementen betaalt, ben je een lid van onze karateschool. Je hebt dan toegang op onze website tot de nieuwsbrieven, de downloadsectie en de webshop. De downloads verschijnen onder de ledenadministratie, daarin staan ook de nieuwsbrieven en de webshop vind je bovenaan via de link "materiaal".

Karateka's

Als karateka moet je nog een stapje verder zetten. Zodra je verzekering en lidgeld betaald is, verschijnt er bij ledenadministratie de link "lesgelden". Daar kan je kiezen uit een maandelijks, trimesterieel of jaarlijks lessenpakket. Zodra je één van deze pakketten betaald hebt, ben je een karateka van onze school. Je hebt nu ook toegang tot het forum. Hiermee kan je informatie opzoeken over de trainingen, de technieken en wat je moet kennen voor het behalen van de verschillende graden. Je kan er ook vragen op stellen die onze lesgever via het forum of op de training zal beantwoorden. Je kunt nu ook de trainingskalender raadplegen. Die verschijnt rechts bovenaan of je kan een jaar-weergave bekijken via het menu van de ledenadministratie. Er is een verschil tussen gewone trainingen, afgelaste trainingen en externe trainingen. Dat laatste betekent dat we in een andere dojo op bezoek gaan.

Betalingen uitvoeren

De volledige administratie over wie wanneer wat betaald heeft, houden we bij via onze website. Als je karateka bent krijg je ook een trainingsboekje waarin deze zaken nog eens op papier staan. Je kan alles onmiddellijk via onze website betalen (via creditcard of paypal) maar dat hoeft niet. Er is ook een mogelijkheid om via de bank te betalen of cash op de training. Het voordeel van de rechtstreekse online betaling is dat alles dadelijk geactiveerd wordt. Via de andere manieren moet je wachten tot we manueel je betaling verifiëren en dat inbrengen in het systeem. 

We vragen je wel om deze zaken via de website aan te vragen. Zo blijft onze administratie in orde en krijg je op de juiste momenten berichten in je mailbox wanneer er abonnementen af gaan lopen. Je wordt tijdig tot tweemaal toe verwittigd! Zo kan je voor het verlopen van je abonnement een verlenging regelen. Die begint pas te lopen als de andere afloopt, je doet nooit verlies door op voorhand te verlengen. Integendeel, we doen dan zelfs wat van de prijs af!

Webshop

Gezien we een karateschool zijn en geen online supermarkt hebben we geen webshop in de strikte zin van het woord. Je kan wel alle spullen online bestellen en betalen, maar de mensen van onze organisatie moeten daarna in hun auto springen en die dingen gaan kopen. Die service leveren we voor jou! Je mag alleen niet verwachten dat we de spullen naar je thuis opsturen of komen leveren. Alles wordt tijdens de trainingen overhandigd, en soms zal je wat moeten wachten tot we bij de winkel geraakt zijn om jouw spullen te kopen. (voor materiaal dat uit Engeland of Japan moeten komen kan dat dus even wachten zijn)

Facebook en andere sociale media

Tegenwoordig is elke website al voorbij gestoken de dag na eender welk evenement. Alle interessante dingen worden op facebook gegooid en elke interactie gaat langs daar. Natuurlijk wil Ryo Dojo daar een graantje van meepikken. We vragen onze leden om de leukste foto's en verhalen te reserveren voor onze website. De website beschikt over een zeer goede facebook-integratie waardoor je via deze weg rechtstreeks op facebook commentaren kan zetten. En zo krijgen we een beetje extra reclame om de school te doen groeien!

 

Veel plezier ermee en aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 

 

Trainingsnieuws

wo feb 28 @19:00 - 20:00
Techniektraining beginners
wo feb 28 @21:00 - 22:00
Techniektraining gevorderden
vr mrt 02 @18:30 -
Training kinderen, jeugd en volwassenen afgelast
vr mrt 02 @19:00 - 17:00
IFK Winterkamp
za mrt 03 @19:00 - 17:00
IFK Winterkamp
zo mrt 04 @19:00 - 17:00
IFK Winterkamp
wo mrt 07 @19:00 - 20:00
Techniektraining beginners
wo mrt 07 @21:00 - 22:00
Techniektraining gevorderden
vr mrt 09 @18:30 - 20:30
Kinder en jeugdtraining!
vr mrt 09 @21:00 - 22:30
Gevechtstraining volwassenen
wo mrt 14 @19:00 - 20:00
Techniektraining beginners
wo mrt 14 @21:00 - 22:00
Techniektraining gevorderden
vr mrt 16 @18:30 - 20:30
Kinder en jeugdtraining!
vr mrt 16 @21:00 - 22:30
Gevechtstraining volwassenen
wo mrt 21 @19:00 - 20:00
Techniektraining beginners

Sponsors