Nieuws

Het tiende seizoen van Ryo Dojo, 2021-2022 is voorbij en het is geweldig geweest!

Nu kijken we uiteraard uit naar het volgende seizoen en daarvoor kan je nu al een plaatsje verzekeren. Die plaatsjes zijn gelimiteerd dus er snel bij zijn is zeker een must. Het voorbije seizoen zijn we uitgegroeid tot een organisatie van 120 mensen onder andere dankzij de samenwerking met sport en opleiding. We hebben in onze clubwerking voor al deze karateka's onvoldoende plaats. We hebben plaats voor 30 kinderen, 30 jongeren en 30 volwassenen.

De zelfverdediging van Sport en Opleiding wordt in vele scholen omgevormd tot een werking bestaande uit verschillende workshops. In Hoeilaart blijft dezelfde werking als vorig jaar bestaan.

Onze clubwerking blijft natuurlijk onveranderd met drie belangrijke verschillen:

  1. Onze prijzen worden na 10 jaar aangepast. We verhogen zowel jeugd als volwassenen met 30€/jaar waardoor een jaarabonnement voor de jeugd op 150€ komt en voor volwassenen op 210€.
  2. We voegen een nieuwe volwassenengroep toe op vrijdag speciaal voor recreatief karate. Deze trainen een uurtje mee en stoppen voor we aan het zwaardere gevechtsgedeelte beginnen. Zo hebben mensen die het harde contact niet kunnen riskeren, kwetsuren hebben of misschien eerst wat rustig aan willen starten ook de mogelijkheid om karate te leren. Ze zijn uiteraard ook op woensdag welkom.
  3. We vervroegen de vrijdagtrainingen met een half uur. Kinderen trainen op vrijdag dus van 18u tot 19u, jongeren van 19u tot 20u en volwassenen van 20 tot 21u30. De recreanten groep traint op vrijdag mee tot 21u.

 

Klik hier om je in te schrijven!

BINNENKORT

© website powered by Twizzit.com