Een nieuw jaar breekt aan en dat betekent vele goede voornemens en al zeker veel sport.

We zorgen ervoor dat we jullie dat maximaal kunnen aanbieden onder de huidige pandemische omstandigheden.

Voorlopig betekent dat dus dat we nog altijd werken volgens de richtlijnen van vorig jaar. We zetten onze maskers op vanaf 6 jaar en toeschouwers in de dojo mogen we nog niet toelaten.

Verder is dit het jaar van de tijger!

 


De Tijger is zich goed bewust van zijn kracht. Hij leeft en werkt graag alleen, maar voelt zijn soortgenoten toch zeer goed aan. Hij is vriendschappelijk en deelt zijn voedsel met anderen als hij er teveel heeft. De Tijger vermijdt fysieke conflicten met soortgenoten en zoekt naar andere oplossingen.

Goed advies om dit jaar mee te beginnen en mee te nemen naar de trainingen. Misschien moeten we dit jaar naast onze trainingen in de dojo ook wat extra inspanningen doen om fysiek zo sterk mogelijk te worden. Dat kunnen we in deze tijden zeker gebruiken. Ook wat extra delen met onze medemensen kan nu alleen maar goed zijn. En laat ons allemaal ook wat minder ruzie maken en zeuren en er terug tegenaan gaan.

Ik zie jullie terug in de dojo, vanaf woensdag voor de techniektraining, op donderdag voor de naschoolse sport via Sport en Opleiding en op vrijdag voor de kinder en gevechtstrainingen!

 

Tot dan en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

 

Sensei Dave, Senpai Steven, Senpai Martijn en Fred