Belgisch Knockdown Kampioenschap

 

Ryo Dojo organiseert voor de tweede keer het Belgisch Knockdown Kampioenschap met de steun van BFKK (IFK afdeling België), Shinkyokushin België en Rengokai België. Het is een open West Europees kampioenschap. We hopen veel vechters te ontvangen van alle organisaties in binnen- en buitenland.

We voorzien vijf categorieën voor volwassen (21+) vechters en vijf voor volwassenen U21 (18-20). Beide groepen bestaan uit mannen -70/-80/+80 en vrouwen -65/+65.

 

Dojo informatie


Elke dojo of organisatie mag meerdere vechters inschrijven voor elke categorie. 

Wij raden dit echter aan om dit tot twee te beperken om de competitie zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor alle deelnemers.

Internationale teams die een visum nodig hebben om België binnen te komen, moeten zich voor eind januari 2023 inschrijven. Alle informatie hierover staat op onze visa pagina.

Dat geeft de deelnemers voldoende tijd om alle nodige regelingen te treffen.

Wij organiseren de reis naar België niet, noch per vliegtuig, trein of auto. Die regelingen moeten door de inschrijvende dojo of organisatie zelf worden getroffen.


Toegangstickets 


U kunt het aantal toegangskaarten voor vechters, scheidsrechters, coaches en ondersteunend personeel kiezen via ons inschrijvingsportaal. In verband met de beperkte capaciteit van de zaal kunt u dit aantal personen inschrijven:

  • We hebben een maximum van 32 vechters in elke categorie. (30€pp)
  • U kunt drie coaches inschrijven maar maximaal het aantal vechters. (gratis)
  • U kunt onbeperkt scheidsrechters registreren. (gratis)
  • U kunt onbeperkt ondersteunend personeel of supporters registreren. (20€ pp.)

Na registratie kan je alle tickets downloaden. De tickets zijn niet gekoppeld aan de namen van de geregistreerde deelnemers. Wisselen kan dus tot de week voor de wedstrijd. Uiteraard kunnen alle tickets maar één keer gebruikt worden.

 

Deelnemers informatie


Wij vragen u om alle informatie over vechters, coaches en scheidsrechters in Kumite Technology in te vullen.

Hiervoor dient u een login aan te maken. Als u er al één hebt dan is alle informatie vanuit vorige wedstrijden herbruikbaar.

Vergeet niet dat voor elke registratie in Kumite Technology er ook een corresponderend inkomticket nodig is. Dat geld zowel voor vechters, coaches, scheidsrechters als ondersteunende staf.

 

Hotelovernachting, vervoer en sayonara party


U kunt uw hotelovernachting, vervoer en een ticket voor de sayonara party bij onze organisatie bestellen. Dit is natuurlijk niet verplicht en u bent van harte welkom om dit geheel of gedeeltelijk zelf te regelen. Ons aanbod is echter een unieke kans om in overweging genomen te worden:

 

  • Twee overnachtingen in hotel Dolce La Hulpe****, ontbijt inbegrepen. (280€ per tweepersoonskamer)
  • Vervoer vanaf de luchthaven van Zaventem, de luchthaven van Charleroi of het internationale treinstation van Brussel (afhankelijk van aantal personen en locatie)
  • Sayonara Party bij Dolce La Hulpe - Buffet in de Argan, drankjes niet inbegrepen, en party in de Oak Bar. (30€ vechters/40€ niet vechters)

Wij raden u ten zeerste aan niet te wachten met het boeken van uw accommodatie.

 

Alternatief vervoer van aankomst naar hotel en terug

Wij organiseren vervoer van de luchthavens en het treinstation in Brussel naar het hotel en terug met een taxidienst.

Hoewel dit de meest relaxte en gemakkelijkste manier is om te geraken waar je moet zijn, is het relatief duur.

Er is ook een mogelijkheid om vanaf Brussels Airport Zaventem en vanaf Brussels South International Railstation de trein te nemen naar waar je moet zijn.

Vanuit Zaventem betekent dit de trein nemen naar station 'Brussel Noord' en dan overstappen naar Hoeilaart (station GROENENDAAL). Vanuit Brussel Zuid betekent dit overstappen in hetzelfde station als de internationale trein, maar u kunt in één keer naar Hoeilaart (station GROENENDAAL). Verwacht wat ongemak, wat vertragingen en wat verwarring, de Belgische spoorwegen zijn niet de beste ter wereld.

Maar,...zo'n ticket kost slechts €20,60 per persoon van en terug naar het station GROENENDAAL en wij kunnen een pick-up regelen van het station GROENENDAAL naar het hotel en terug. Laat het ons gewoon even weten.

https://www.belgiantrain.be/en/tickets-and-railcards/airports/brussels-airport

https://www.belgiantrain.be/en

 

Vervoer van het hotel naar de locatie en terug op 23 maart 2024 zal worden verzorgd door de organisatie.